Tjänster

Tillverkning görs hos oss på Brännaregatan 2 i Årjäng. De flesta av våra kunder är mer eller mindre lokala (ca. 5 mils radie från Årjäng). Bland kunderna finns hantverkare, butiker, restauranger, reklambyråer, bilfirmor och mycket inom motorsport.

Mycket originalarbete görs hos oss, men du kan även skicka färdigt material såklart. Vi printar och figurskär i två olika maskiner, monterar i verkstan eller på plats hos kund beroende på uppdrag. Som lagervara finns standardfolier i de vanligaste färgerna, annat beställer vi från någon av våra leverantörer.

Fönster & butiksdekor

Vi gör allting från idé till färdigt montage. Dekor på skyltfönster, printad eller utskuren dekor även på inredning och andra detaljer. Välj eget motiv, färg, effektfolie i olika varianter. Vår populäraste folie till fönster och kontor är frostad folie som släpper igenom ljus men ändå ger insynsskydd. På senare tid har träimitation blivit så verklighetstrogen att många faktiskt väljer att foliera inredning med den.

Skyltar

Vill du ha en skylt? Ring oss eller maila.
Vanliga skyltmaterial hos oss är plåt eller olika plastmaterial (beroende på om det är inom- eller utomhus). Vi hjälper dig till lämpligast val.

Bildekor

Vi hjälper dig från idé och designförslag till färdigmonterad bildekor. I vårt program finns de flesta bilmodellerna och du får ett skalenligt förslag på hur det kommer se ut. Vi har lång erfarenhet av dekorering av tävlingsbilar och firmabilar.

Övrigt

Vi är kända för snabb leverans av banderoller, affischer i lägre upplaga så ifall du har bråttom hör av dig.

 

Motex - skylt och bildekor

Bildekor och skyltar är vår specialite

Vi kan hjälpa dig med:

Fönster & butiksdekor  ·  Digitalprint / Storformat  ·  Banderoller · Bildekor · Skyltar